Bel ons: +31 (0)43 - 323 34 54

11 september – Dag van de Scheiding

  • By:MM-Beheer66T

Op vrijdag 11 september a.s. organiseert de vFAS voor de 10e keer de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’.

De dag van de Scheiding is bedoeld om mensen die relatieproblemen hebben op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een op dat gebied gespecialiseerd advocaat/mediator. Daarbij kunnen vrijblijvend vragen worden voorgelegd aan een deskundig advocaat op het gebied van echtscheiding, maar ook vragen van niet-gehuwden zoals de gevolgen van het verbreken van een relatie, de gevolgen van een samenlevingscontract of een geregistreerd partnerschap of juist het ontbreken van al die vastgestelde afspraken. Wat zijn de gevolgen van het uit elkaar gaan voor de woning die wij gezamenlijk hebben, hoe moeten wij omgaan met onze bezittingen, maar ook met onze schulden? Waar moeten wij aan denken als we afspraken willen maken over de kinderen? Of over de huisdieren? Heb ik recht op alimentatie of moet ik alimentatie betalen?

Advocaat én mediator

Mr. Jacquemain Sondeijker is al twintig jaar gespecialiseerd in het personen- en familierecht en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast is hij mediator.  Hij is lid van de Nederlandse vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Als lid zijn van de vFAS- beschikt mr. Jacquemain Sondeijker over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer ouderschapsplannen, pensioenverevening, alimentatie, huwelijkse voorwaarden en gemeenschap van goederen.

Meer weten over de Dag van de Scheiding? Heeft u andere vragen die betrekking hebben op uw relatie of uw huwelijk? Heeft u vragen over de omgang met uw kinderen na de relatiebreuk of scheiding? Weet u niet wat op u afkomt als u het besluit neemt om van uw partner af te gaan?  Mr Jacquemain Sondeijker helpt u als advocaat of als mediator op kundige wijze door deze vragen heen. Alle aspecten, zowel juridische, financiële als emotionele aspecten komen aan bod, zodat u, uw partner (en uw eventuele kinderen) ook na de scheiding of de relatiebreuk op een goede manier verder kunnen.

Posted in: Personen- en familierecht