Bel ons: +31 (0)43 - 323 34 54
image
Mr. Simonne Klinkers-Engelen
Advocaat & Partner

Mr. Simonne Klinkers-Engelen is in 1999 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Sinds 2006 is zij advocaat en partner bij Valkenburgh Advocaten & Mediators in Maastricht en heeft zij zich gespecialiseerd..

image
Mr. Manuela Delnoy-Garske
Advocaat & Partner

Mr. Manuela Delnoy-Garske is in 2000 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Zij is haar loopbaan als advocaat begonnen bij een middelgroot advocatenkantoor en was werkzaam in de algemene..

image
Mr. Jacquemain Sondeijker
Advocaat & Partner

Mr. Jacquemain Sondeijker is in 2000 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht en heeft zich gespecialiseerd tot familierechtadvocaat en mediator. Dit heeft geresulteerd in het..

image
Gino Lucchesi
Juridisch medewerker

Gino Lucchesi is afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd en volgde daar de Hogere Juridische Opleiding. Zijn interesse richt zich met name op het privaatrecht. Hij wil na zijn studie als advocaat aan de..

image
Luca Zeegers
Juridisch medewerker

Luca Zeegers is tweede jaar studente aan de Hogeschool Zuyd en volgt daar de opleiding Hogere Juridische Opleiding. Na afronding van haar Hogere Juridische Opleiding heeft Luca de ambitie om een Master..

image
Drs. Judith Engelen
Financieel medewerkster

Drs. Judith Engelen is na haar studie economie aan de Universiteit Maastricht jaren werkzaam geweest in de financiƫle dienstverlening. Sedert 2006 is zij als financieel medewerkster werkzaam bij Valkenburgh..