Bel ons: +31 (0)43 - 323 34 54
Recht vooruit

Juridische kwaliteit

Valkenburgh Advocaten & Mediators is een modern advocatenkantoor gevestigd in Maastricht, waar zowel particulieren als (internationale) bedrijven terecht kunnen voor rechtshulp. Permanent investeren in juridische kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Het hoge niveau van onze dienstverlening kenmerkt zich tevens door onze betrokkenheid.

Helder en eerlijk advies

Gratis spreekuur

Regelmatig ondervinden wij dat de drempel naar een advocaat hoog kan zijn. Om de drempel zo laag mogelijk te houden houdt Valkenburgh Advocaten & Mediators iedere maandag van 16.00 tot 17.30 uur een gratis inloopspreekuur.

U hoeft van te voren geen afspraak te maken. Tijdens dit inloopspreekuur kunnen ondernemers, particulieren en instellingen kosteloos hun problemen voorleggen aan een van onze gespecialiseerde advocaten. Onze advocaten zullen dan in een kort gesprek aangeven welke juridische mogelijkheden u hebt om uw problemen op te lossen.

Bij Valkenburgh Advocaten & Mediators krijgt u snel inzicht in de aanpak van uw juridische problemen en de kosten. Daarbij geven wij een helder en eerlijk advies. Wij van Valkenburgh Advocaten & Mediators vinden dat u met juridische problemen niet langer moet rondlopen dan noodzakelijk.

Kortom, van harte welkom op het gratis inloopspreekuur.

Antwoorden op uiteenlopende juridische vragen

Koffie-uurtje

Er zijn altijd vragen die u even snel denkt te Googlen, maar uiteindelijk vindt u dan toch niet precies het juiste antwoord op uw vragen. Daar hebben wij een oplossing voor!

Elke maand kunt u bij ons terecht met al uw juridische en financiële vragen tijdens het Mechels koffie-uurtje. Tijdens deze ochtend behandelen wij één op één de meest uiteenlopende juridische vragen. Vragen als, het kopen van een huis, of toch eerst huren? Wat komt er kijken bij een echtscheiding, welke stappen neemt u eerst? Heeft u een werkgeversconflict, welke rechten heeft u dan als werknemer? Tot aan de aansprakelijkheid bij een verkeersongeval. Wie is er schuldig? Heeft u letsel?

Blijf niet zitten met deze of andere juridische kwesties! Kom vrijblijvend langs en wij geven u gratis advies! Elke eerste woensdag van de maand van 09.30 tot 11.00 uur vindt bij Severijns-Geurts Adviesburo Regiobank Mechelen, Hoofdstraat 7, een inloopspreekuur plaats.

Drie ervaren professionals, waaronder Mr. Manuela Delnoy van Valkenburgh Advocaten, geven antwoord op al uw vragen. Al onze gesprekken vinden plaats onder vier ogen! Bent u woensdag verhinderd? Bel dan gerust voor een vrijblijvende afspraak naar 043-323 3454.

Interesse in een functie?

Werken bij ons

Heb je interesse in een functie bij Valkenburgh Advocaten & Mediators?

Naast de sollicitatie op een specifieke vacature bestaat er altijd de mogelijkheid een open sollicitatie te sturen. Valkenburgh Advocaten & Mediators is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ingeval van een sollicitatie ontvangen wij graag een sollicitatie/motivatiebrief met CV, eventuele stagebeoordelingen, een overzicht van je studieresultaten en een overzicht van de referenties. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Valkenburgh Advocaten & Mediators.

Wil je ons team komen versterken?

Studentstage

Stage lopen bij Valkenburgh Advocaten & Mediators biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met ons kantoor en de praktijk. WO studenten en HBO studenten hebben bij Valkenburgh Advocaten & Mediators de mogelijkheid om gedurende de stageperiode mee te werken. Tijdens je stageperiode word je nauw betrokken bij echte dossiers en werk je mee met het team van Valkenburgh Advocaten & Mediators. Ons streven daarbij is om je kennis te laten maken met alle facetten van het vak en ons kantoor. Zo help je tijdens je stage bij het voorbereiden van processtukken, schrijf je adviezen, ga je waar mogelijk mee naar zittingen en naar cliëntbesprekingen.

Ben je geïnteresseerd in een studentstage dan staan wij je graag te woord. Graag ontvangen wij een sollicitatie/motivatiebrief met CV en een kopie van de originele cijferlijst ter attentie van Valkenburgh Advocaten & Mediators, sectie studentstage.

Studentervaring

Onze advocaten zijn ingeschreven bij de beroepsorganisatie Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Op de website van deze organisatie zijn de wettelijke voorschriften en gedragsregels te vinden, waaraan advocaten zich moeten houden.

Advocaten zijn op grond van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wsft) verplicht de identiteit van cliënten te verifiëren, voordat zij een opdracht kunnen aanvaarden. Daar komt bij dat zij ongebruikelijke transacties moeten melden bij het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties (MOT).

Valkenburgh Advocaten & Mediators hanteert in beginsel een vast uurtarief. Van dit uurtarief kan worden afgeweken in geval van complexiteit of spoed.

Al onze advocaten zijn ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Als u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand (een zogenaamde ‘toevoeging’) hoeft u voor onze werkzaamheden slechts een eigen bijdrage te betalen. Of u in aanmerking komt voor toevoeging is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Meer weten?

Als u verzekerd bent voor rechtsbijstand, kunt u hier wellicht een beroep op doen en een van onze advocaten doorgeven als uw voorkeursadvocaat. Dit is afhankelijk van uw rechtsbijstandverzekering.

Daarnaast bieden wij voor ondernemers het Valkenburgh Advocaten & Mediators Abonnement aan, waarbij u gebruik kunt maken van onze juridische diensten tegen een gereduceerd tarief. Dit abonnement lichten wij graag persoonlijk in een gesprek met u toe.

Onze advocaten en (juridisch) medewerkers staan u graag te woord.

Wij spreken Nederlands, Duits, Engels, Frans en Italiaans.

Voor een afschrift van onze Algemene Voorwaarden, kunt u contact opnemen met ons kantoor door te mailen naar info@valkenburghadvocaten.nl of te bellen naar 043 – 323 34 54.