Bel ons: +31 (0)43 - 323 34 54

“Door een aanrijding brak ik mijn been en via aanbevelingen van familie maakte ik een afspraak met Valkenburgh advocaten te Maastricht. Mevrouw Mr. M. Delnoy-Garske nam contact met me op voor een afspraak bij mij thuis wat heel fijn was i.v.m. mijn mobiliteit.

Niet alleen empathisch maar ook zeer deskundig bracht ze mijn ervaring m.b.t. het ongeluk in kaart en wat de gevolgen hiervan betekenden. Ook maakte ze duidelijk wat zij als advocate voor mij kon doen.

Met en met bleef ze informeren hoe het me ging, hoe het herstel verliep en waarover zij contact had met de verzekeraar van de tegenpartij.

Al haar vele werk gebeurde zonder dat ik ermee belast werd en mijn aandacht kon vestigen op mijn gezondheid. Ik beveel haar ten zeerste aan omdat ze een warm hart heeft en de schadevergoeding uitstekend heeft geregeld.

Hierdoor is mijn zaak tot volle tevredenheid door Manuela Delnoy-Garske afgehandeld.”

Maril Donders

Wat een leuk begin van het nieuwe jaar! Nog gedurende de behandeling van het dossier al bedankt worden door een cliënte voor de goede dienstverlening en uitstekende belangenbehartiging. Daar doen we het voor!

“Mijn ervaring met mr. Sondeijker is bijzonder positief.
Zijn manier van werken gaf veel houvast en vertrouwen in een goede afloop omdat hij zeer secuur is, rustig en helder in zijn communicatie.
Bovendien de manier waarop hij hetgeen verwoorde, sprak mij bijzonder aan. Heel punctueel, stijlvol en zakelijk, maar bovenal menselijk.
Dat vond ik zijn kracht, dat hij zeer goed luisterde, je voelde dat hij het begreep, om het vervolgens te kunnen vertalen in dat wat juist is of juist zou moeten zijn.
Mijn zaak is dan ook met succes afgerond.”

Vandaag is mr. Mirjam Meulenberg-ten Hoor onze collega die in het (lente)zonnetje wordt gezet door een cliënte. Dankbaar om voor onze cliënten van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

“Morgen is het een jaar geleden dat ik met een vriendin bij mr. Sondeijker op gesprek kwam en hem mijn echtscheiding toevertrouwde. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad, heel veel dank voor al zijn ondersteuning!”