Bel ons: +31 (0)43 - 323 34 54
ongeval op het werk

Wie is er verantwoordelijk als er schade ontstaat tijdens werk?

  • By:MM-Beheer66T

Het komt wel eens voor dat u schade maakt terwijl u aan het werk bent. Als de werknemer schade maakt dan is de werkgever bijna altijd verantwoordelijk voor de schade. U bent wel aansprakelijk als de schade ontstaan is met opzet of bewuste roekeloosheid. Het kan ook zijn dat de werkgever aansprakelijk wordt gesteld omdat zijn of haar werknemer schade heeft gemaakt. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, maar hoe zit dit juridisch in elkaar? Neem vrijblijvend contact met ons op, bezoek ons kantoor tijdens het wekelijks inloopspreekuur op maandag of bezoek ons maandelijks koffie-uurtje in Mechelen. Wij informeren en adviseren u graag!

Posted in: Aansprakelijksheids- en schadevergoedingsrecht