Bel ons: +31 (0)43 - 323 34 54
image

Mr. Mirjam Meulenberg-ten Hoor

Advocaat
  • meulenberg@varecht.nl

Mijn verhaal

Mr. Mirjam Meulenberg-ten Hoor is in 1987 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Na haar afstuderen heeft zij de basis voor haar inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van het sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht en ambtenarenrecht gelegd. Zij was 14 jaar werkzaam bij Gak/UWV en sinds november 2004 is zij werkzaam als advocaat met een kort uitstapje als jurist letstelschade. Mr. Mirjam Meulenberg-ten Hoor heeft als specialisaties sociaal zekerheidsrecht (inclusief sociale voorzieningen), arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Per 1 oktober 2018 maakte mr. Mirjam Meulenberg-ten Hoor als advocaat de overstap naar Valkenburgh Advocaten & Mediators, waar zij zich bezighoudt met dezelfde rechtsgebieden. Binnen het sociaal zekerheidsrecht is zij op het gebied van arbeidsongeschiktheid nog gespecialiseerd in het bijstaan van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), CVS/ME en sarcoïdose.
mr. Mirjam Meulenberg-ten Hoor is lid van de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht (SSZ), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg (VAAAL) en de Vereniging voor bestuursrecht (VAR).

“Naast deskundigheid is voor mij betrokkenheid naar je cliënt toe onontbeerlijk om de belangen op een juiste wijze te behartigen. Ik maak mij daarom sterk voor de belangen van mijn cliënt en ben tevens oplossingsgericht.”

Specialiteiten

Sociaal zekerheidsrecht (inclusief sociale voorzieningen)
Arbeidsrecht
Ambtenarenrecht
Onderwijsrecht

Lid van VAAAL
Lid van VAAN
Lid van SSZ

Talen

Nederlands
Duits
Engels

Neem contact op